U kent het gevoel vast ook zelf. Bij binnenkomst in uw gehuurde vakantieverblijf is het altijd afwachten wat u aantreft. Is het vakantiehuis zoals de website beloofde? Is het lekker schoon? Als dat het geval is, begint uw vakantie pas echt. En schoon moet het ook écht schoon zijn.

Herkent u dit? Misschien wordt het dan tijd om eens met Waddenpoets te gaan praten. Wij hebben inmiddels veel ervaring met de schoonmaak van vakantie accommodaties op Terschelling. En bij Waddenpoets staat kwaliteit nog steeds voorop. Of het nu gaat om een weekend, een midweek of een meerweekse vakantie in het topseizoen. Wij leveren altijd dezelfde kwaliteit.

Delen?


Het kan gaan om een schoonmaak tijdens een wissel. Maar ook een grote seizoensschoonmaak kunt u uitbesteden aan Waddenpoets. Na een druk seizoen is het vaak goed om alle puntjes weer op de i te zetten. Ook het bijhouden van een terras of balkon bij uw vakantiewoning kunnen wij verzorgen.

Heeft u nog andere/aanvullende wensen, laat het ons weten en wij maken een voorstel voor u.


Direct contact met Waddenpoets ?

Het beheren van een vakantie accommodatie (een vakantiewoning, een appartement, een chalet of een caravan) is voor u als eigenaar een belangrijke zaak.

Er is vaak sprake van een behoorlijke afstand met uw eigendom op het eiland Terschelling. Dan heeft u een partij nodig die u kunt vertrouwen. Als een huurder van uw vakantieverblijf een dringend probleem heeft en er actie nodig is, is het prettig als u dit vertrouwd kunt overlaten aan een beheerder op het eiland.

Delen?


Bij beheer gaat het ook vaak simpel om het uitreiken of innemen van de sleutel van uw vakantieverblijf. En als uw eigendom niet wordt verhuurd, is het een veilig idee dat er een partij is die regelmatig een oogje in het zeil houdt.

Waddenpoets heeft inmiddels ruime ervaring met het beheer van vakantie accommodaties. Dit tot grote tevredenheid van haar klanten. Neem gerust contact op met Waddenpoets voor de prijzen en voorwaarden.


Direct contact met Waddenpoets ?

Natuurlijk is een schone vakantie accommodatie van belang voor uw gasten. Maar voor, na of tijdens een seizoen, gaat er wel eens iets stuk. Bijvoorbeeld een koelkast die dienst weigert, een lamp die kapot gaat of ongelukje in de keuken. Waddenpoets kan het zo voor u fiksen.

Soms is het ook goed om na een druk zomerseizoen alle faciliteiten in uw vakantie accommodatie na te lopen. Een beschadiging van uw eigendom kan door Waddenpoets worden gerepareerd.

Delen?


Het is soms zelf verstandig om uw accommodatie een flinke opknapbeurt te geven. Bijvoorbeeld het schilderen van de woon- en slaapkamers. Ook buitenschilderwerk kunt u via Waddenpoets laten lopen. U bent er dan altijd van verzekerd dat het goed en op tijd gebeurt.


Direct contact met Waddenpoets ?

Wilt u uw vakantiegasten nog verder ontzorgen? Maak dan gebruik van de linnenverhuurservice van Waddenpoets.

Bij een online of telefonische bestelling zorgen wij ervoor dat het Linnenpakket op de afgesproken tijd in de vakantie accommodatie klaarligt.

Een standaard Linnenpakket van Waddenpoets bestaat uit:

 • 1 Dekbedovertrek
 • 1 Onderlaken
 • 1 Kussensloop
 • 2 Badhanddoeken   ( 60 x 110 cm )
 • 1 handdoek  ( 50 x 100 cm )

 

Delen?


U ontvangt bij elke bestelling een gratis Keukenpakket, bestaande uit :

 • 1 Keukenhanddoek
 • 1 Theedoek
 • 1 Vaatdoek

Wilt u direct een Linnenpakket bij Waddenpoets bestellen ? Vermeld dan aub via het contactformulier dan graag het volgende:

 • Het aantal pakketten dat u nodig heeft
 • De naam van de accommodatie waar u verblijft
 • De aankomst – en vertrekdatum
 • Uw naam, adres en mobiele nummer.

Voor vragen over linnenverhuur neemt u gerust contact met Waddenpoets op.